چگونه می توانم مصرف قند خود را کاهش دهم؟
میوه ها، سبزیجات و غذاهای لبنی همگی حاوی قندهای طبیعی هستند و همچنین منابع فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم هستند.
با این حال، باید از مصرف بیش از حد قندهای اضافه شده و شکر پنیر بجنورد خودداری کنید.
برچسب مواد غذایی را مانند بالا بررسی کنید.
نوشیدنی های شیرین شده با شکر می توانند مصرف بیش از حد شکر را آسان کنند زیرا به بدن شما کمک نمی کنند تا احساس سیری یا رضایت داشته باشید.
برای کاهش قندهای اضافه شده، می توانید:
غلات صبحانه حاوی میوه خشک را با موسلی یا فرنی بدون میوه جایگزین کنید
برای صبحانه تخم مرغ بپزید
ماست ساده و بدون شیرینی بخرید و در صورت تمایل به آن میوه تازه اضافه کنید تا شیرین شود.
سس های خود را با شراب، سرکه، گوجه فرنگی، سبزی، ادویه جات ترشی جات، پیاز یا سیر درست کنید.
غذا را با گیاهان و ادویه جات ترشی جات مانند فلفل مزه دار کنید کاهش مصرف غذاهای دلخواه مانند کیک، بیسکویت، دسر و
به جای نوشیدنی های شیرین، نوشیدنی های ورزشی یا چای سرد، آب ساده، آب سودا یا آب معدنی بنوشید
آیا جایگزین های شکر برای شما بهتر است؟
شیرین کننده هایی وجود دارند که می توانند جایگزین شکر شوند – و برخی بدون کیلوژول هستند.
آنها اغلب برای شیرین کردن نوشیدنی هایی مانند چای یا قهوه یا به عنوان جایگزینی برای شکر هنگام پخت و پز استفاده می شوند.
3 نوع جایگزین شکر وجود دارد:
شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام، ساخارین و سوکرالوز هیچ کیلوژول ندارند. آنها به طور گسترده توسط صنایع غذایی در محصولاتی با برچسب “رژیم غذایی” یا “بدون شکر” استفاده می شوند.
(با این حال افراد مبتلا به بیماری ژنتیکی نادر فنیل کتونوریا نمی توانند آسپارتام داشته باشند زیرا حاوی آمینو اسیدی است که بدن آنها نمی تواند آن را تجزیه کند، به نام فنیل آلانین).
شیرین کننده های مغذی مانند فروکتوز، ایزومالت، مانیتول، زایلیتول، سوربیتول و پلی دکستروز – بدون کیلوژول نیستند. آنها یا همان انرژی (یا کمتر) نسبت به شکر دارند.
شیرین کننده های شدید طبیعی مانند استویا و عصاره میوه راهب – بدون کیلوژول هستند و عموماً از گیاهان تهیه می شوند. از آنجایی که آنها بسیار شیرین تر از شکر هستند، ممکن است فقط مقادیر کمی مورد نیاز باشد.