مطالعات همچنین نشان داده است افرادی که به طور منظم بادام (حداقل دو بار در هفته) مصرف می کنند، به احتمال زیاد در وزن ایده آل خود باقی می مانند، به جای کسانی که به ندرت یا هرگز بادام سنگی خام مصرف نمی کنند و از نوسانات وزن رنج می برند. [13]
در نهایت، فیبر به حرکات مداوم روده کمک می کند، که می تواند به کاهش وزن و سلامت عمومی بدن از طریق دفع سموم کمک کند.
ممکن است پتانسیل ضد سرطانی داشته باشد
بادام ممکن است حرکت غذا از طریق روده بزرگ را بهبود بخشد، در نتیجه از تجمع و احتمالاً سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند. مرکز ملی سرطان تحقیقات گسترده ای در مورد ارتباط بین رژیم های غذایی با فیبر بالا و کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ انجام داده است.
تحقیقات دانشگاه کولیما، کولیما [14] در مکزیک نشان میدهد که اثر محافظتی بسیاری از انواع آجیل از جمله بادام زمینی، گردو و بادام در ایجاد سرطان سینه وجود دارد. نتایج این مطالعه گزارش می دهد که “آنها به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان سینه را 2-3 برابر کاهش دادند”.
یک بررسی سیستماتیک از کلینیک مایو نشان می دهد که آجیل هایی مانند بادام دارای خواص ضد سرطانی هستند و ممکن است به کاهش خطر سرطان کمک کنند. با این حال، شواهد علمی و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است. [15]
ممکن است از بیماری های قلبی جلوگیری کند
چربیهای تک غیراشباع، پروتئین و پتاسیم موجود در بادام برای محافظت از سلامت قلب مفید هستند. ویتامین E همچنین یک آنتی اکسیدان موثر است که برای کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی شناخته شده است. وجود منیزیم در بادام ممکن است به دور زدن حملات قلبی کمک کند.
آنها به کاهش حضور و تأثیر پروتئینهای واکنشگر C (CRP) کمک میکنند که باعث التهاب مخرب شریان میشود. آنها همچنین منبع عالی اسید فولیک هستند. بنابراین، آنها به کاهش سطح هموسیستئین کمک می کنند، که به تجمع پلاک های چربی در شریان ها کمک می کند. [16]
علاوه بر این، فلاونوئیدهای موجود در پوست بادام با ویتامین E ترکیب میشود و سپر قدرتمندی در برابر آسیب دیواره شریان ایجاد میکند. برخی تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه استون نشان می دهد که رژیم غذایی کوتاه مدت غنی شده با بادام ممکن است عملکرد عروقی را در مردان سالم بدون علامت بین 20 تا 70 سال بدون هیچ تاثیری بر نشانگرهای استرس اکسیداتیو بهبود بخشد. [17]