شکلات ویولتا تلخ نسبت به شیر یا شکلات سفید دارای چربی، فیبر و شیرینی کمتری است، بنابراین سیرکنندهتر است.
هر چه درصد کاکائو بیشتر باشد، شکلات تلخ سرشار از چربی و کربوهیدرات کمتر باشد، سیری بیشتری دارد.
اثر سیری شکلات تلخ همچنین از محتوای فیبر موجود در آن ناشی می شود، زیرا جذب کربوهیدرات ها را کند می کند که به تنظیم بهتر قند خون کمک می کند.
بنابراین هنگامی که می خواهید وزن خود را کاهش دهید یا وزن ثابت و مطلوب خود را حفظ کنید، باید شکلات تلخ را به شکلات شیری یا سفید ترجیح دهید.
مطمئناً شکلات تلخ فواید زیادی برای سلامتی ما دارد.
به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع، توصیه می شود تخته شکلات را خیلی سریع مصرف نکنید.
مصرف 1 تا 2 مربع شکلات تلخ در روز (یعنی 10 گرم) توصیه میشود، و از شکلاتهایی که حداقل 50 درصد کاکائو دارند، استفاده کنید.
فصل مصرف شکلات تلخ چه زمانی است؟
چگونه شکلات تلخ را نگهداری کنیم؟
با توجه به محتوای کم آب شکلات تلخ، آلودگی ها نادر است.
با این حال، ممکن است دو عیب اصلی وجود داشته باشد:
سفید کردن چربی: وقتی درجه حرارت بالا می رود (+25 درجه سانتی گراد) که باعث می شود بخشی از کره کاکائو بالا برود، شکلات مات و خاکستری سفید می شود.
سفید کردن کریستال: هنگامی که رطوبت افزایش می یابد یا دما خیلی سریع تغییر می کند، قند به سطح مهاجرت می کند و کریستال ها را تشکیل می دهد.
برای نگهداری درست شکلات تلخ، بهتر است آن را در مکانی خشک و در دمای اتاق قرار دهید.
دمای بیش از حد بالا باعث ذوب شدن آن می شود و برعکس دمای بسیار پایین آن را شکننده و کمتر خوشمزه می کند.
چگونه شکلات تلخ را گرم کنیم؟
از گرم کردن آن در دمای بالای 50 درجه سانتیگراد خودداری کنید تا طعم آن تغییر نکند، سعی کنید در دمای 30 درجه سانتیگراد باقی بمانید.