برای جلوگیری از زنگ زدن محصولات چدنی قبل از نگهداری در کمد مطمئن شوید که کاملا خشک شده باشند.
اگر این اتفاق افتاد، لکه ها را با یک پارچه نرم و مرطوب پاک کنید و سطح را با مسواک نازک با روغن پخت و پز بمالید.
چاشنی یا: چرا بسیاری از مردم از تابه های چدنی دوری می کنند
ما می توانیم کاملاً واضح بگوییم: امروزه به سختی هیچ ظروف چدنی نیاز به چاشنی دارد.
قابلمه چدن ماراتون یا لعابی هستند یا از قبل در کارخانه مارک دارند.
فقط وقت خود را صرف کنید و اطلاعات بیشتری را به صورت آنلاین یا در فروشگاه های تخصصی پیدا کنید تا محصول مناسب را پیدا کنید.
شیشه با کیفیت بالا یکی از سازگارترین مواد در بخش مواد غذایی است. بی دلیل نیست که کارشناسان توصیه می کنند از بطری های شیشه ای کودک به جای پلاستیک استفاده کنید.
ظروف پخت و پز ساخته شده از مواد خام به همان اندازه بی ضرر هستند.
برای عدم حساسیت دمایی خاص، به ویژگی شیشه سرامیک توجه کنید. این حتی می تواند با نوسانات شدید دما مقابله کند و می تواند در مایکروویو و اجاق استفاده شود (لطفا همیشه به دستورالعمل های سازنده توجه کنید).
باقیمانده غذا را می توان مستقیماً در ظرف شیشه ای منجمد کرد.
سطح صاف و بدون متخلخل شیشه را بهداشتی و مقاوم در برابر خراش می کند. از آنجایی که گرما را به خوبی هدایت می کند، برای پختن به انرژی کمتری نیاز دارید.
لیوان نیز بی مزه است – چای، سوپ، کاسرول، گوشت و ماهی تابه سبزیجات فقط طعمی شبیه به مواد تشکیل دهنده دارند. حتی پس از استفاده مکرر، هیچ بویی ته نشین نمی شود. عیب آن مانند سرامیک این است که به راحتی شکسته می شود.
مراقبت از شیشه بدون عارضه است
شیشه نه تنها ظروف آشپزی ایمن را فعال می کند، بلکه نگهداری از آن نیز بسیار آسان است. محصولات باکیفیت را می توان بدون تردید در ماشین ظرفشویی تمیز کرد. می توانید آنها را با دست با مایع لباسشویی، آب داغ و اسفنج یا برس تمیز کنید.
این ماده نسبتاً غیر حساس است، اما کاملاً در برابر خراش مقاوم نیست.
باید از شستشوی شیر خودداری کنید.