همانطور که می دانید از لوبیا سفید در غذاهای مختلف استفاده می شود حال می خواهیم چمد نمونه از آن را برای شما شرح دهیم.
اگر فراموش کردید ابتدا لوبیا را خیس کنید، باز هم می توانید آنها را بپزید. فقط باید حدود دو برابر زمان پخت طولانی تر برنامه ریزی کنید تا لوبیا سفید نرم شود. در غیر این صورت آماده سازی یکسان باقی می ماند:
لوبیا سفید در عراق را با آب بشویید، سپس آنها را در قابلمه بریزید. به اندازه ای آب اضافه کنید که حدود یک یا دو اینچ روی لوبیاها را بپوشاند.
در صورت تمایل، می توانید سبزیجات تازه یا ادویه جات دلخواه خود را اضافه کنید. اجازه دهید حبوبات روی حرارت ملایم حدود 1.5 تا 2 ساعت بجوشد تا نرم شوند.
در اینجا نیز اگر نمی خواهید باقالی ها را گرم استفاده کنید، باید بگذارید در آبگوشت گرم خنک شوند.
غذای مغز: این غذاها برای مغز شما مفید هستند
غذای مغز به غذاهایی گفته می شود که برای مغز مفید هستند. اما ماده خاکستری ما به کدام مواد مغذی نیاز دارد؟…
نکته: روش خیساندن سریع حبوبات
لوبیا سفید خوشمزه و سالم است – و تهیه آن راحت تر از آن چیزی است که بسیاری فکر می کنند.
اگر از شب قبل به خیساندن فکر نمی کردید، اما حداقل چند ساعت قبل از پخت به فکر خوراک لوبیا هستید، می توانید از روش زیر نیز استفاده کنید:
لوبیاها را با آب بشویید و در قابلمه ای با یک یا دو اینچ آب بریزید.
آب را بجوشانید و اجازه دهید حبوبات حدود 2 دقیقه بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید حبوبات حدود 1 تا 1.5 ساعت بماند تا بپزد.
روش خیساندن سریع نیز زمان پخت را کمی به تاخیر می اندازد که می تواند در مصرف انرژی صرفه جویی کند.
با این حال، با این آماده سازی، لوبیا سفید به احتمال زیاد از بین می رود و گاهی اوقات پوست خود را از دست می دهد.
بنابراین، اگر می خواهید لوبیا را به هر حال پوره کنید، این روش مناسب تر است – به عنوان مثال برای تهیه اسپری خوشمزه.