نوعی شکلات نستله که هیچگاه فاسد نمی شود!

شکلات از چیست و انواع شکلات چیست، آیا شکلات برای شما مفید است؟

شکلات نستله یک محصول غذایی است که از میوه درخت کاکائو (Theobroma cacao) تهیه می شود.

شکلات خام و فرآوری نشده طعم تلخ و خشکی دارد، اما شکلاتی که تخمیر، خشک و برشته شده با کمی شکر و خامه به آن اضافه شده طعمی الهی دارد.

مردم در سرتاسر جهان از طعم ناخوشایند شکلات به تنهایی و در طیف وسیعی از غذاها لذت می برند. بیش از نیمی از کل شکلاتی که ما مصرف می کنیم از کشورهای غرب آفریقا، عمدتا غنا و ساحل عاج می آید.

شکلات از چه چیزی درست می شود؟

شکلات از میوه های درخت کاکائو به دست می آید که منحصراً در آب و هوای گرمسیری رشد می کند.

شکلات

درخت کاکائو بومی آمریکای مرکزی و جنوبی است، اما با توجه به “تاریخ واقعی شکلات” نوشته سوفی، هنگامی که مهاجمان اروپایی این طعم لذیذ را در قرن هجدهم کشف کردند، محبوبیت شکلات افزایش یافت و کشاورزان به زودی مزارع خود را در سایر نقاط جهان ایجاد کردند.

امروزه غنا، ساحل عاج، نیجریه، اندونزی و برزیل حدود 80 درصد از تولید کاکائو در جهان را تشکیل می دهند.

طبق اطلس جهانی شکلات، درختان کاکائو غلاف هایی به اندازه و شکل یک توپ فوتبال تولید می کنند.

غلاف ها با دست برداشت می شوند و برای برداشتن دانه های کاکائو باز می شوند و سپس در سینی های سرپوشیده قرار می گیرند و در آنجا برای چند روز تخمیر می شوند.

پس از تخمیر، لوبیاها را باز کرده و می گذاریم تا خشک شوند.

انواع شکلات چیست؟

ویلیامز توضیح داد که از لحاظ تاریخی، شکلات خوب به سه دسته اصلی تقسیم می شود: شکلات تلخ، شکلات شیری و شکلات سفید.

شکلات تلخ از لیکور شکلات، کره کاکائو، لسیتین، شکر و وانیل تهیه می شود. شکلات شیری حاوی همان مواد شکلات تلخ به اضافه چربی شیر و مواد جامد شیر است.

شکلات سفید با همان مواد تشکیل دهنده شکلات شیری درست می شود، با این تفاوت که حاوی مشروب شکلاتی نیست.

فقدان مشروب شکلاتی در شکلات سفید، شکلات‌سازان را به بحث در مورد اینکه آیا واقعا شکلات است یا خیر، سوق داده است.

تا سال 2002، سازمان غذا و داروی ایالات متحده آن را بیشتر یک آب نبات می دانست تا شکلات، زیرا حاوی مشروب شکلاتی نیست.

Hershey Food Corp و انجمن تولیدکنندگان شکلات از FDA درخواست کردند که استانداردی از هویت برای شکلات سفید اضافه کرد.

از آنجایی که FDA آن را به عنوان شکلات سفید به جای آب نبات برچسب گذاری می کند، برخی از کارشناسان مانند ویلیامز، شکلات سفید را به عنوان شکلات می پذیرند.